Look Both Ways колекција

Опис на производот

Тепих и LVT колекција

Некои работи подобро функционираат во пар. Така Look Both Ways е комбинација од тврди и меки подови со повеќе димензионален дизајн во една кохезивна колекција. Разиграните модели и урбаните текстури беспрекорно се вклопуваат во низа впечатливи комбинации. Бетон и конфети. Плишани и рамни. Teпих и LVT.

Look Both Ways подовите може да се комбинираат со цел да се постигне возбудлив дизајн. Текстурата на бетонот е замислена како плишан тепих и се однесува исто и на мазна и на едноставна LVT форма. Минералните бои се истакнуваат со суптилни метални дамки и присуство на светли бои.

Незабележителен премин

Преминот од LVT на тепих е едноставен. Нашиот интегриран модуларен состав на подовите овозможува облогите меѓусебно да се спојуваат без истакнати премини. Постои можност за бесконечно многу комбинации на примероци и бои со цел да се создаде навистина уникатен дизајн на подот.

Сите Interface LVT производи доаѓаат со врвна подлога Sound ChoiceTM. Така што дури и тврдите подови може да произведат минимална врева, со што ќе се олесни да се создаде простор за фокусирање и концентрација.