On Line / Off Line колекција

Опис на производот

Се што ви треба да направите динамичен, модерен под.

On Line / Off Line е колекција во рамки на Skinny Planks, која овозможува широк спектар на можности. Off Line се одликува со линиски дизајн составен од две бои, кои совршено се вклопуваат со енергичните On Line цврсти плочки. Комбинирајте го овие два пода за рамномерен премин помеѓу неутралните и светлите, тврдите и меките линии.

Играјте се со изгледот за да создадете своја композиција, таа што ја сакате. Користете ги линиите да се воспостави мека граница помеѓу две или повеќе On Line бои или создадете радосна слика со помош на Off Line плочки како акцент. Можете дури и да стимулирате пронаоѓање на патот со спектариот од контрастни бои.

Се е можно со вистинското поврзување.

On Line е достапна во 10 бои, а Off Line е на располагање во 8 бои, секој преминување од една On Line боја на друга. И двете може да се инсталира како коцка или дезен во форма на рибина коска.

Види уште две нови колекции на интерфејс подни облоги:

Превземи