Steelcase

Level Up колекција

Opis proizvoda

За љубителите на класичениот дизајн со широјка палета на бои, Level up е под кој ке ги ѕадоволи и најпробирливите дизајнери. Овој луксузен , но со изненадувачки пријатна цена тепих е перфектен за естетика од зид до зид. Оценет е за интезивна употреба, соодветен за различни типови простории. Подигнете го нивото на вашиот ростор со Level Up.