Heuga 727 колекција

Опис на производот

Достапна во 48 атрактивни бои, палетата Heuga 727 вклучува нежни сиви и топли неутрални бои, експресивни сини и зелени како и светли акцентирани бои за да го зонираат вашиот простор.

Мноштвото бои го олеснува комбинирањето со други колекции на подни облоги, LVT подлоги или nora ® гумени подови.

Колекција Heuga 727 е јаглерод неутрална во текот на целиот животен циклус на производот.