Flash Line

Опис на производот

“Flash“ инспирација со вклучени повеќе од 25 години иновации и одржливи размислувања.

Колекцијата Flash Line е создадена од комбинација на специјални конци, конструкции од микротафт и јаглерод негативни материјали во нашата нова CQuest ™ BioX подлога. Тоа создава “Cradle to gate” јаглерод негативни теписони во плочи, кои претставуваат голем скок во тежнеењето на Interface кон одржлива иднина.

Дизајнирана со блескави бои и чисти линии, Flash Line користи посебни конци кои овозможуваат блесок во боите кој може да се појави и да изчезне, што овозможува создавање на едноставен, но истовремено и разигран дизајн на подот.

Превземи

Примероци