Contemplation колекција

Опис на производот

Во модерниот живот кога на сите нас ни е потребно време на спокој. Contemplation нуди добра основа. Со солидна, ракотворна структура и благ дизајн на твид, овој тепих е прекрасен пример на скротена убавина. Contemplation во координација со многу од нашите продукти, вклучувајќи ја и популарната Composure колекција, го олеснува изборот и комбинациите се бескрајни.

Примероци

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување