Level Set Wood колекција

Опис на производот

Level Set Wood колекција е првата Interface колекција на тврди подови. LVT e направен да може да се комбинира со заедно со меките подови. Димензиите се веќе познати 25 х 100 цм Skinny Plank format и се доволно дебели за да можат да се инсталираат заедно со текстилните подови без потреба од конектори или мостови. Нашиот Ceramor™ UV керамички зрнест слој нуди издржливост, додека Sound Choice™ позадинскиот слој го пригушува звукот, правејќи го Level Set Wood тивка револуција.

Level Set Wood има 2 типа на модели со 18 нијанси на бои: Природни и со текстура во димензии 25 х 100 цм Skinny Plank format (правоаголни штици). Опсегот на убавината и изгледот на дрвените шари се протега од сјајни па се до нагласени шари. Тврдите и меките подови заедно креираат прекрасни дизајн опции, кои што прават нов свет на интегриран избор на подови кои што го оживуваат современиот внатрешен дизајн.