Level Set Stones колекција

Опис на производот

Level Set Stones колекција е првата Interface колекција на тврди подови. Interface LVT e направен да може да се комбинира со заедно со меките подови. Димензиите се 50 х 50 цм и се доволно дебели за да можат да се инсталираат заедно со текстилните подови без потреба од конектори или мостови. Нашиот Ceramor™ UV керамички зрнест слој нуди издржливост, додека Sound Choice™ позадинскиот слој го пригушува звукот, правејќи го Level Set Stones тивка револуција.

Level Set Stones има 2 типа на модели со вкупно 10 бои: Природни и со текстура со димензии 50 х 50 цм квадратен формат. Моделите со шара на камен се со спектар од минималистички па се до нагласени шари. Тврдите и меките подови заедно креираат прекрасни дизајн опции, кои што прават нов свет на интегриран избор на подови кои што го оживуваат современиот внатрешен дизајн.

Примероци