Iridescence LVT kolekcija

Опис на производот

Колекцијата Iridescence е инспирирана од употребата на минерални и органски пигменти кои создаваат слоеви од различни нијанси и апстрактно обоени површини. Мекоста во транзицијата на боите,придонесува за смиреност во внатрешноста.

Палетата вклучува мноштво бои кои возбудуваат и инспирираат. Замаглените сиви бои обезбедуваат неутрална основа. Некои тонови комбинираат сива, црвена и сина боја и даваат суптилен и елегантен дизајн на подот. Земјените и минералните бои на теракота и глина се основата на колекцијата, наспроти  нијансите на жолта и сина боја кои го оживуваат хоризонтот и  атмосфера.

Колекција Iridescence е јаглерод неутрална во текот на целиот животен циклус на производот.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување