Brushed Lines колекција

Опис на производот

Во индустриските простори наоѓаме траги од природниот свет, истрошени рабови, органски форми, правливи бои. Brushed Lines имаат дифузна линеарна текстура. Ги изразува познатите квалитети на тврдите подлоги, со квалитет што ја истакнува светлината додека и дава сјај на подната облога. Неговиот суптилен дизајн содржи низа целосни бои, од топли до ладни и неутрални, до пукнатини на земјата и минерални тонови. Brushed Lines носи модерна софистицираност инспирирана од сурови и природни мотиви.

Brushed Lines се испорачува стандардно со Sound ChoiceTM подлога, создадена за супериорно намалување на бучавата, нудејќи најдобри перформанси во класата за намален звук при удар  и пренос на звук од под до под.

Измешајте ги и комбинирајте ги Brushed Lines со останатите луксузни тврди винилни  и теписони за бесконечни можности во  дизајнот. Interface LVT ви овозможува да се движите од површина до површина без потреба од преодни ленти.

Brushed Lines LVT содржи 39% рециклирана содржина и е јаглерод неутрален со нашата програма Carbon Neutral FloorsTM.

Превземи

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување