Опис на производот

Steelcase® Roam ™ е составен од мобилни држачи и ѕидни носачи за едноставно поставување , развивање и соработка со Microsoft за Surface Hub 2, претварајќи го било кое работно место во простор за тимска работа.

ИНОВАТИВНА МОБИЛНОСТ
Roam сo тркалца за едноставно преминување и лесно движење во работниот простор. Од конференциските простории до приватните канцеларии, па до привремените простории и пошироко.

ПРИСТАПЕН ДИЗАЈН
Елегантниот и пристапен дизајн на Steelcase Roam овозможува потполна тимска соработка на било кое место: било кога, било каде и на кој било начин.

ПАМЕТНА ИНТЕГРАЦИЈА
Roam е создаден за совршено да го надополни Surface Hub 2 и да овозможи соработка било каде. Со фиока за складирање и кабли дизајнирани за држење на опционалната батерија APC ™ Charge за непречена употреба.

За повеќе поврзани производи кликнете овде.

Категорија: Steelcase Flex & Roam

Преземете