Опис на производот

Flex Mobile Power внесува вистинска мобилност на работното место. Вградениот и паметен пренослив полнач им дава на тимовите и поединците слобода да работат каде и да посакаат.

Приклучоци за полнење
Секој модел е опремен со три USB-C и еден USB-A приклучок за полнење.

Преносливост и едноставност
Со помалку од 1,4 кг секоја единица е лесна и едноставна за пренесување каде и да работите. Флексибилниот држач го олеснува подигнувањето и пренесувањето.

Префинета
Секоја единица е префинета и добро изгледа стоејќи на било која површина, во било кое опкружување.

Полнење
Фиксаната платформа за заедничко полнење за само 8 часа може да наполни 5 мобилни преносни единици, за да бидат подготвени за следниот работен ден.

Ниво на енергија
Покажувачот за ниво на енергија обезбедува увид кога единицата е на ниско ниво на енергија.

Категорија: Flex додатоци

Преземете