Опис на производот

Кога количката се користи со додатоци од Flex колекцијата, тимот во неа може да ги остави сите потребни додатоци како што се post-it нотеси или маркери.

Димензии

W1168mm x D508mm x H1155mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување