Опис на производот

ТРКАЛЦА

Опционалните тркалца ововзможуваат едноставно движење низ работниот простор. Тркалцата пружаат стабилност во текот на користењето и овозможуваат движење во неколку минути.

 

КУКИ

Личните предмети и приборот Steelcase Flex закачете го на дофат на рацете за едноставно работење.

ПОТПИРАЧ ЗА НОЗЕ

Без разлика дали седите или стоите, потпирачот за нозе пружа дополнителна ергономска поддршка помагајќи да се одржи правилната положба на телото.

Димензии:

W1600mm x D450mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување