Опис на производот

ТРКАЛЦА
Опционалните тркалца ововзможуваат едноставно движење низ работниот простор. Тркалцата пружаат стабилност во текот на користењето и овозможуваат движење во неколку минути.

КУКИ
Личните предмети и приборот Steelcase Flex закачете го на дофат на рацете за едноставно работење.

Димензии:
D600mm и D800mm, W1200–1800mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување