Опис на производот

Создадете приватност или делете ги идеите со колегите. Овие лесни, самостоечки прегради доаѓаат во три облици и големини и се поврзуваат со магнетни рабови, така што можете да ги составувате и раздвојувате кога и да посакате.

МАГНЕТНИ РАБОВИ
Со магнетните рабови можете да поврзете повеќе прегради со цел да создадете приватност и да ги преградите отворените простории.

PINNABLE
На преградите може да прицврстите разни содржини со помош на шпенагли.

ВГРАДЕНИ
Преградите може да бидат употребени за визуелен приказ вградени на држач, количка, ѕид или акустични прегради.

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување