Опис на производот

Дизајнирана за оставање на бели табли, екрани и додатоци, Steelcase Flex количката овзможува многу брзо и лесно да ја преместите својата работа каде и кога сакате со можност за покажување на содржината хоризонтално и вертикално.

ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ
Количката може да држи и до осум табли или дисплеи за да може да ги носите со себе кога се движите.

ПРИКАЖУВАЊЕ ИНФОРМАЦИИ
Држачите кои се наоѓаат на сите четири страни на количката овозможуваат стабилизирање и прикажување на содржината, вертикално и хоризонтално.

Рамка
Сите бои, вклучувајќи ги Lux и Accent боите.

Држачи за табли
Merle или Seagull

Тркала и тркалца
Merle или Seagull

Димензии
W1168mm x D508mm x H1155mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam