Опис на производот

Се што очекувате од биро подесиво по висина, плус тоа дизајниранo e да се движи со еднаква брзина како и вие. Спојте повеќе бироа за колаборативно работење или преместете го во потивок агол кога ви е потребна концентрација.

НАСОЧЕНИ ТРКАЛЦА

Визуелните вградени трклца во ногарките на бирото пружаат стабилно но и мобилно работно искуство.

ACTIVE TOUCH + RISE апликација

Достапно со Active Touch и Rise апликација, можете да креирате профил со претходно поставени висини на бирото и посакувани интервали на седење и стоење.

 

Достапно:

Simple Touch или Active Touch (+ Rise апликација)

Прегради (опционално)

Димензии:

720mm – 1200mm

650mm – 1250mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување