Опис на производот

Акустичната преграда ги подобрува акустичните перформански и овозможува поделаба на просторот. Со две големини, акустичната преграда ќе биде ваша цел за креирање на функционален тимски простор.

ЗАКАЧАЛКИ
Вградените закачалики овозможуваат закачување на табли, вертикално и хоризонтално.

РАЧКИ
Рачките овозможуваат олеснително поместување на акустичните прегради.

ОРГАНСКИ ПРИМЕРОК
Органскиот примерок овозможува природна вибрација на вашето работно окужување.

Димензии:
H2000mm x W1473mm x D335-540mm

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување