Опис на производот

Малите предмети како корпи и чаши ви даваат чувство на персонализација и ги организираат додатоците на вашиот тим. Само земете го она што ви треба и продолжете.

Интеграција
Чашата може да биде интегрирана со држач на масите или на количката и акустичните прегради.

Складирање
Во корпите може да се складираат тимските алатки, така што ќе бидат лесно достапни кога е потребно.

Материјали
Создадени и обложени од полиуретан во две бои, овозможувајќи меко и флексибилно решение за складирање.

Категорија: Steelcase Flex & Roam

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување