Опис на производот

Дизајнирана во соработка со фирмата Фостер и партнерите – новата Dash столна лампа е погодна како за подобрување на начинот на кој работиме, така и за правење суптилни изјави на дизајнот.

Со правилни линии, флуидно движење и вонвременска естетика, Dash овозможува оптимално осветлување во речиси секое опкружување, пропуштајќи мала количина на светлина која „паѓа“ значително помалку отколку кај други LED лампи. Тоа е прва LED столна лампа која добила ниво 1 BIFMA сертификат.

Користете Dash да го потполните просторот или да го дефинирате. Изборот е ваш.

Категорија: Oсветлување

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување