Опис на производот

Надвор од патот, но секогаш е присутно кога ви е потребно – SOTO LED работното светло е совршено друштво за речиси секоја работа површина со која било големина.

Секое SOTO LED работно осветлување  е доволно енергетски ефикасно да обезбеди голема количина на брилијантна светлина.

Новата Steelcase LED светилка ќе му помогне на корисникот да го контролира отсјајот на работната површина и потрошувачката на енергија во фирмата.

– Минималистичкиот дизајн со едноставни линии, како и малата тежина ја прават SOTO LED светилката лесна за позиционирање таму каде што е потребно.

– Еколошко: Ниска потрошувачка на енергија и намалена потреба за замена на сијалици (4 Vatt LED).

 

Категорија: Oсветлување

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување