Опис на производот

Како функционира

media:scape беше дизајнирано за т.н. “walk-up and connect” (влези и поврзи се) искуство. Отворете. Поврзете се. Споделете.

Добро отворете ги медиумите и отстранете го компјутерскиот пак (Puck).

Поврзете го Puck-от со вашиот лаптоп

Споделете го она што е на вашиот лаптоп со притискање на компјутерскиот пак

Членовите на вашиот тим може да го сторат истото. Споделувањето направи да биде едноставно, брзо и лесно … да се зголеми продуктивноста и иновацијата.

 Карактеристики

  • Може да се постави на буквално која било маса за да ја трансформира во кооперативна работна средина.
  • Овозможува до 4 лица да го поврзат својот мобилен уред преку компјутерски пак.
  • Се интегрира со еден монитор (40″ или 42″ екран со задна LED светилка) Монитор не е вклучен
  • Се испорачува во една кутија со технологија и кабли кои се претходно насочени за едноставно подесување.
  • Може целосно да се склопи за 30 минути или помалку само со Phillips крстач шрафцигер со заоблена глава.

Категорија: Технологија

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување