Опис на производот

Retrofitting Shields се дополнителни решенија кои може лесно да се интегрираат на постојните прегради или метални решенија. Спремни за помалку од минута, нудат идеално решение за моментално прилагодување на канцелариските работни места.

 

Висина: 407 мм

Ширина: 1400, 1600, 1800 мм

Длабочина: 3,5 мм (картон), 2 мм (поликарбонат)

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување