Опис на производот

Pop-up Shields се прегради кои може да се постават од страна или напред на бироата и масите за состаноци.

Висина: 600 мм

Ширина: 1000, 1200, 1400 мм

Длабочина: 4 мм (поликарбонат), 13 мм (меламин)

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување