Опис на производот

Уште од многу одамна, луѓето имале вродена потреба за сопствен простор. Во денешните канцелариски опкружувања, ситуацијата и не е толку различна. ЗатоаSteelcase го направија Partito, флексибилен и генијален систем кој го оптимизира начинот на кој се поделени вредните метри од просторот. Partito носи структура на отворени површини и нуди поддршка за многу различни видови задачи кои се извршуваат во текот на работното време.

– Најдобар начин за поделба на просторот.

– Акустична апсорпција.

– Паметно уредување на кабли.

Категорија: Просторни решенија

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување