Опис на производот

Partito Screen успешно ги комбинира дизајнот и функционалноста. Чистите, прави линии комбинирани со изборот на материјали и бои помагаат да се задржи индивидуалноста. Можно е прилагодување во висина за дополнителна прилагодливост. Исто така подразбира и прилагодување на работните површини, како и позадини. Можно е и да се додадат елементи како што се држачи на мониторот со рамен екран или некои други елементи кои би го подобриле вашиот работен простор.

– Дизајн и функционалност

– Прилагодување на висината

– Можност за додавање на елементи

Категорија: Просторни решенија

Преземете