Опис на производот

Partito Rail поддржува предмети со поголема тежина како што се регистри и држачи за LCD монитори. Напречен е и може лесно да се инсталира на кое било работно биро со дебелина на плочата од 19 до 30 мм.

Внатрешноста на преградните плочи овозможува виртуелна граница помеѓу корисниците без чувство на изолација.

Овие функционални полнења се достапни во различни материјали. На пример преградите од платно се магнетизирани и може да се користат како плочи од плута (за прикачување), додека перфорираните метални вдлабнатини може да служат за чување визит карти или други предмети.

Категорија: Просторни решенија

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување