Опис на производот

Partito Protective се самостоечки преградни решенија кои внесуваат структура во било кое опкружување додека ги поттикнуваат луѓето да се држат до сигурна физичка дистанца.

 

Висина: 1887 мм

Ширина: 900, 1200 мм

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување