Опис на производот

Modular Shields преградите можат лесно да се постават на различни работни станици, што ги прави практични решенија за приватност и заштита.

 

Висина: 807 мм

Ширина: 1000 мм

Длабочина: 9 мм (картон), 4 мм (поликарбонат)

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување