Опис на производот

Акустичните кабини на Officebricks на работниците им ја овозможуваат приватност што им е потребна. Овој модуларен систем нуди супериорна звучна изолација во атрактивна атмосфера.

Концентрација, избор и контрола

85% од работниците денес велат дека им е тешко да се сконцентрираат, а 86% велат дека им недостига изборот и контрола над тоа каде и како работат, во зависност од видот на работата што ја работат.

Акустичните кабини на Officebricks се модуларен кабински систем кој брзо се монтира (и расклопува) создавајќи приватност и области на работа што апсорбираат звук.

Паметен дизајн

Целосен plug-and-play систем. Officebricks акустичните кабини можат брзо да се монтираат – без потреба од дупчење, лепење или одвртување. Расклопувањето е исто така беспрекорно, што овозможува лесно реконфигурирање или преместување на деловниот простор. Знакот „On Air“ им покажува на работниците дека единицата се користи, внимавајќи да ја зачуваат приватноста.

Акустика

Направени од ламинирано сигурносно стакло и паметен систем, акустичните кабини на Officebricks обезбедуваат двонасочна звучна изолација. Звукот надвор од кабината останува надвор, додека разговорите во кабината остануваат приватни. Системот за вентилација со низок шум обезбедува здрава клима и пријатна атмосфера без да се загрози акустичната удобност.

Опсег на производи:

  • мобилна кабина
  • кабина за телефонирање
  • кабина за работа
  • кабина за дијалог
  • кабина за состаноци
  • кабина за конференција

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување