Опис на производот

Divisio Lateral Screen овозможува територијална приватност, давајќи им на работниците чувство за личен простор во заеднички простори за да можат да се концентрираат со леснотија.
Достапно е без рамка и во акустична опција, Divisio Lateral Screen одговара на стилот на сите Divisio прегради за да создаде конзистентна естетика низ целата канцеларија.

Поместете го, кога било, каде било
Со максимална тежина од 4 кг, оваа самостојна преграда со стабилна метална основа може лесно да се премести во кое било време, на кое било место.
Работниците можат веднаш да ја зголемат приватноста на нивниот простор, поставувајќи ја преградата на страната на работната маса или зад нивниот уред на маса без преграда.

Простор за складирање на лични работи
Фиоките нудат можност за складирање од двете страни на преградата за лични предмети. Слојот од плута во фиоките дава биофилен елемент на дизајнот, давајќи и на преградата природен допир во лесна или темна боја.

Акустичната верзија на преградата е можна, додавајќи дополнителен елемент за складирање. Работниците можат да закачат и да ги организираат белешки или лични предмети, така што работната површина останува чиста и прегледн

Палета на производи:

  • Acoustic version
  • Frameless version

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување