Опис на производот

Divisio страничната преграда им овозможува на вработените во секој момент да го прилагодат својот простор без употреба на дополнителни алатки. Divisio можете многу лесно да го отстраните од секое биро со цел да ја олесните соработката или да го додадете на секоја работна површина за да создадете приватност.

Предности и карактеристики:

  • Divisio е лесно подвижен, благодарение на стегата која се активира со употреба на показалецот.
  • Divisio ја означува територијална граница за корисниците, со висина која ја поддржува импровизираната соработка.
  • Може да се користи на било која работа површина.
  • Корисниците можат да го персонализираат благодарение на магнетната површина и широкот спектар на бои и материјали.

Различни верзии

  • Достапен во 3 различни колекции од ткаенини и многу бои.

Категорија: Просторни решенија

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување