Опис на производот

Counter Shields преградите ја поддржуваат работата на малопродажните фирми и областите ориентирани кон клиентите за време на нивната секојдневна рутина. Овие транспарентни прегради поддржуваат безбедни интеракции, истовремено обезбедувајќи целосна видливост.

Висина: 800 мм
Ширина: 800, 1000, 1200, 1400 мм
Длабочина: 2 мм

Категорија: Просторни решенија

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување