Steelcase

Опис на производот

Рецепцијата е првиот амбиентален израз на поединецот и на имиџот на компанијата: со својот минимализм, FACTORY создава атмосфера на пријатн (удобна) функционалност.

Чистите линии, големите површини и волумени на различни висини, ги поздравуваат посетителите и излегуваат во пресрет на сите потреби на операторите. Престижна во Wenge, Eboni или Valnut колекцијата, пријатнаи значајна во бела, топла во ореово дрво, светлиот и темниот даб, FACTORY може да се комбинира со уникатни висечки ламби или ламби интегрирани во маса.