Опис на производот

Столче кое е активно како вас

Buoy e столче кое е активно исто како вас. Инспирирано од плутите во океанот кои се нишаат, обработената база помага да се навалите и вртите, активарајќи го вашето тело и ви помага да се движите во текот на денот.

Оваа опција за седење е дизајнирана да биде дел од вашиот активен работен стил, и комфорен дома како и во училна или канцеларија. Со вградена рачка и тежина само од 9 кг, можете Buoy столчето да го ноците од соба во сова. Дизајнирано со 14 цм прилагодлива висина, Buoy може лесно да се мести горе/ доле со подигање на рачката.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување