Опис на производот

Brody WorkLounge обезбедува удобност и поддршка со високите перформанси, а ергономскиот дизајн овозможува опуштено (релаксирано) седење. Прилагодливата работна површина овозможува технологијата секогаш да биде во висина на очите, намалувајќи го оптеретувањето на вратот и рамената.

Денешните канцеларии и универзитети често се отворени и изложени, обезбедувајќи мала контрола или пак воопшто немаат контрола врз визуелнoто одвлекувања на вниманието.

Brody WorkLounge е дизајнирана да биде добра, како за вашето тело и така и за вашиот интелект ( разум ).

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување