Опис на производот

Чувствувајте се слободно да се фрлите на работа или само подигнете ги нозете. Концентрирајте се, соработувајте или опуштете се, пишувајте, разговарате, медитирајте… Кога и каде што сакате. Како и да работите, никогаш нема да сакате да биде без B Free.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување