Steelcase

Опис на производот

Зрачи со силниот карактер, нагласен преку квадратниот облик на ногарките. Тао во директорските канцеларии предизвикува посебни емоции и чувства.

Минатото и сегашноста, природните бои и стаклото, прават комбинација на работна и животна средина. Просторот е дополнет со столици, сијалици и додатоци инспирирани од чувство на рационалност и соларната енергија.

Kategorija: Менаџмент