Steelcase

Опис на производот

Овој менаџерски систем се разликува од канцеларискиот, бидејќи освен за потпирање на бирото и обезбедување на функционалноста, има двојна улога: надворешна со отворени полици и внатрешна со фиоки и простор за хард-дискот. Сето ова во комбинација истовремено со естетскиот, но и значаен изглед, може да се вклопи со многу разновидни стилски додатоци.

Kategorija: Менаџмент