Опис на производот

Мебелот на Visalia се карактеризира со чисти линии и лесна подвижност за едноставно решение за потребите на канцелариски мебел.

Visalia може да се групира за да промовира соработка или да се организира за опуштено размислување во канцеларии, сали или угостителски средини. Со тенка алуминиумска основа, горниот и долниот дел со зашиен врв може да се обложат со два материјали за атрактивен контраст ефект.

  • Lounge со едно, две или три седишта
  • Ottoman и двосед клупа
  • Контрастни опции за ткаенина или кожа
  • Обоена основа од лиен метал во девет опции за бои

Сертификатите може да ви помогнат да изберете производи кои се еколошки одржливи и кои одговараат на вашиот проект Visalia ги има добиено следните сертификати:
level® 1 сертификувано според ANSI/BIFMA e3 стандардот

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување