Опис на производот

Контрадикторноста во конструкцијата на мермерната плоча наTuk масичката за кафе нема рамка, а нејзините превртени дрвени ногарки се повлечени во металните елементи на врвот. Различните висини ви овозможуваат да поврзете неколку маси.

Димензии:
Tuk маса за кафе Средна – ниска
В 27 см x Ш 68 см x Д 83 см
Tuk масичка средна – средна
В 35 см x Ш 68 см x Д 83 см
Tuk масичка за кафе Средна – висока
В 42 см x Ш 68 см x Д 83 см
Tuk маса за кафе Голема – средна
В 35 см x Ш 80 см x Д 110 см
Tuk маса за кафе Голема – ниска
В 27 см x Ш 80 см x Д 110 см
Tuk маса за кафе Голема – висока
В 42 см x Ш 80 см x Д 110 см
Tuk масичка Мала – средна
В 35 см x Ш 52 см x Д 71,5 см
Tuk масичка за кафе Мала- ниска
В 27 см x Ш 52 см x Д 71,5 см
Tuk масичка Мала – висока
В 42 см x Ш 52 см x Д 71,5 с

Гаранција: 10 години

Површински материјали
Овој производ е достапен во следните површински материјали:
Врв:

  • Црн мермер
  • Кафеав мермер
  • Бел/сив мермер

Нозете

  • Мрсен даб
  • Бел даб
  • Чаден даб

Опции
Нозете се направени од полно дрво од мрсен даб, бел подмачкан даб или чаден даб.
Врвот доаѓа во 3 типа мермер.
Материјали: дрво, мермер

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување