Опис на производот

Можностите за соработка се бескрајни со интерактивниот, скулпторски дизајн на Sebastopol маси.

Sebastopol ја редефинира помошната маса. Лесно се движи и повикува интеракција. Можете да ставите неколку заедно за да добиете поголема маса погодна за повеќе луѓе. Изненадувачкиот внатрешен сјај е или во контраст или се согласува со вашиот надворешен избор. Опционалното поврзување и PowerPod го прават Себастопол практична станица за полнење. Две висини. Две форми. Многу можности.

  • Надворешни површини од даб или фурнир од орев
  • Внатрешност од сјаен ламинат во 5 бои
  • Две висини и две координирачки форми
  • Скриени најлонски прилагодливи лизгачи без траги
  • Изборен отвор за PowerPod приклучоци за маса во млечна или црна боја
  • level™ 1 сертифицирано

Сертификатите може да ви помогнат да изберете производи кои се еколошки одржливи и кои одговараат на вашиот проект. . Sebastopol ги доби следните сертификати:
level 1 certified

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување