Опис на производот

Мебелот на Scandinavia Remix е дизајниран од данското дуо Glismand & Rudiger и е дел од серијата Scandinavia Remix. Дизајнот на дневниот мебел има непречена силуета, со заоблени, но тесни агли, што ќе им се допадне на љубителите на естетиката. Отстранливиот наслон обезбедува удобност за поддршка и исто така е идеално место за кратки – или подолги – паузи.

Дизајн кој одбива да прави компромиси за удобноста, елеганцијата или квалитетот.

Гаранција: 10 години

Површински материјали
Тапацир:

 • Baize
 • Bergo
 • London
 • Memory 2
 • Step Melange
 • Qual волна
 • Gaja C2C волна
 • Ritz кадифе
 • Laine волна
 • Mira волна
 • Quattro кожа

Нозе:

 • Црн обоен даб
 • Мрсен даб
 • Бел даб
 • Месинг

Scandinavia Remix Daybed
Димензии

 • Висина на седиштето: 39 см
 • Ширина: 190 см
 • Длабочина: 85 см

Scandinavia Remix перница – мала
Димензии

 • Ширина: 80 см
 • Висина: 20 cm

Scandinavia Remix перница – средна
Димензии

 • Висина: 29 см
 • Ширина: 80 см
 • Длабочина: 26 см

Scandinavia Remix перница – голема
Димензии

 • Висина: 29 см
 • Ширина: 92 см
 • Длабочина: 26 см

Категорија: Lounge мебел