Опис на производот

Фотелјата Saga е убава и удобна за седење и сонување. Клучната точка на двајцата дизајнери беше добрата ергономија и тоа е усовршено. Saga е прекрасно парче мебел, кое елегантно комбинира лесно челично стапало и мек врв.

Гаранција: 10 години

Површински материјали:
Ткаенина:

 • Baize
 • Bergo
 • London
 • Memory 2
 • Step Melange

Волна:

 • Laine
 • Mira
 • Qual

Кадифе: Ritz
Кожа: Quattro

Saga фотелја
ДИМЕНЗИИ

 • Висина на грбот: 101 см
 • Висина на седиштето: 45 см
 • Ширина: 77 см
 • Длабочина: 84 см

Saga Grand фотелја
ДИМЕНЗИИ

 • Висина на грбот: 104 см
 • Висина на седиштето: 45 см
 • Ширина: 81 см
 • Длабочина: 84 см

Saga столче
ДИМЕНЗИИ

 • Висина: 42 см
 • Ширина: 55 см
 • Длабочина: 38 см

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување