Опис на производот

Животот не треба да биде комплициран. Всушност, тие се наједноставните решенија кои најдобро функционираат. Како кога ќе поврзете четири кутии и ќе добиете модерно, практично место за складирање и прикажување на вашите работи, тоа е оно што го нарекуваме Quadro 2.

Гаранција: 10 години

Овој производ е достапен во следните површински материјали:

  • Мрсен даб
  • Бел даб
  • Мрсен орев
  • Црн обоен даб

Полица Quadro 2
Димензии:

  • Должина: 67,5 cm
  • Ширина: 120,5 cm
  • Длабочина: 25 cm

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување