Опис на производот

365 ° North ја дизајнираше серијата Piper, која се состои од ѕидни лампи, подни лампи и многу повеќе. Едноставниот дизајн, со чисти линии и јасен наклон, ја прави ламбата Piper прекрасен додаток на секој простор – закачена на ѕид, како независна подна лампа или како единечна лампа над масата.

Гаранција: 10 години

Piper е достапен во две различни површини: мат црно обоен челик или челик со боја на месинг.

Piper Ѕидна lampa

  • Висина: 55,9 см
  • Ширина: 5 см
  • Длабочина: 85 см

Piper Столна ламба

  • Висина: 51 см

Приврзок Piper Lounge со 3 краци

  • Висина: 83,5 cm
  • Ширина: 29 см

Приврзок Piper Lounge со 5 краци

  • Висина: 50 cm
  • Ширина: 42,5 см

Piper подна лампа

  • Висина: 182,6 см
  • Ширина: 34 см

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување