Опис на производот

Врз основа на софистицираноста на дизајнот од средината на векот, Millbrae Contract Lounge и Millbrae Lifestile Lounge од компанијата Coalesse ја подобруваат социјалната атмосфера на модерните работни места.

Инспирирана од нашиот сопствен дизајн од средината на векот, Millbrae Contract Lounge го подобрува социјалното чувство на денешните прогресивни работни места. Рафинираната хоризонтална челична основа формира едноставна модернистичка основа за обложени, ватирани перници што алудира на класичен тафт. Со поцврсто перниче и поисправено држење од верзијата Lifestyle, разноврсната палета на Contract може да се користи во сали, салони или поединечно:

  • Lounge со едно, две, три или четири седишта
  • Опции со раце, без раце и со една рака
  • Клупа со едно, две, три или четири седишта
  • Брусена никел или сјајно црна подлога
  • Достапна се потпирачи за координација
  • level™ 1 сертифициран

Сертификатите може да ви помогнат да изберете производи кои се еколошки одржливи и кои одговараат на вашиот проект. Millbrae Contract ги има добиено следниве сертификати:
ANSI/BIFMA e3 Level Certified
Level® 1

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување