Опис на производот

Дизајнирана за удобност и поврзување со технологијата, Massaud Lounge е алтернативно место за работа, размислување или релаксација. Балансирање на продуктивноста на работна и станбена сензибилност, колекцијата Jean-Marie Massauda замислува работа во мобилна средина.

Ослободена од конвенција.

Бидејќи мобилните уреди ги ослободуваат луѓето од постојаноста на еден работен простор, масата повеќе не е единственото место на продуктивност. Грижејќи се за удобноста и држењето на телото, Massaud Work Lounge е дизајнирана да им служи на технологијата и минливите работни потреби.

Удобноста доаѓа во сите облици.

Од физичка до емоционална, Massaud Work Lounge е дизајнирана за опуштена положба и врвен душевен мир. Работете продуктивно во канцеларија или од удобноста на домот, сето тоа без да се загрози привлечноста на домувањето.

Неограничено.

Работете сами, заедно. Massaud Lounge создава независен работен простор со сензибилитет на отворено. Совршен за собирање мисли или поврзување со енергија во просторијата. Тоа е личен простор наменет за јавно место.

  • Lounge and Work Lounge имаат прилагодлив наслон за главата со отстранливи влошки за перници
  • Work Lounge има вртлива маса
  • Кабелот поминува низ основата за полнење на уредот без неред
  • Вртлива основа со автоматско враќање
  • Storage Ottoman има и страничен џеб и внатрешен склад

Димензии
Lounge:
В 1054 x Ш 934 x Д 827 мм
Work Lounge:
В 1054 x Ш 1023 x Д 827 мм
Storage Ottoman:
В 520 x Ш 660 x Д 520 мм

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување