Опис на производот

Ниската маса е разноврсна бидејќи може да стане и практично место за неформални состаноци, исто така изгледа добро самостојно или кога се комбинира со други елементи за да се создаде мултифункционален простор.

Достапна во три различни големини
(Ш. 100 см Д. 100 см. В. 25 см; Ш. 60 см. Д. 45 см. В. 35 см. и Ш. 35 см. Д. 35 см. Ниската маса е лесна и многу лесно се движи.

Структурата на масата е резултат на внимателна анализа на материјалот што доведе до избор на комплексен панел, кој се состои од EPS јадро затворено помеѓу две огноотпорни и нетоксични алуминиумски плочи.

Обликот, со агли кои потсетуваат на дијамантски рез, е изработен поради потребата да се заштитат луѓето од остри рабови.
Основата е опремена со 5 филци за заштита на површината во контакт со подот од гребнатини.

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување